Svetainės struktūra Standartinė versija
lt
en ru

2023 m. gegužės 4 dieną vaikų lopšelyje-darželyje „Gintarėlis“ vyko šventė „Draugystės vainikas“

2023 m. gegužės 4 dieną vaikų lopšelyje-darželyje „Gintarėlis“ vyko šventė „Draugystės vainikas“

2023 m. gegužės 4 dieną vaikų lopšelyje-darželyje „Gintarėlis“ vyko šventė „Draugystės vainikas“. Ši pavasario šventė darželyje tapo tradicine. Ji surengta jau 16 kartą iš eiles (išskyrus pandeminį laikotarpį). Per šį laikotarpį keitėsi šventės turinys, pavadinimas, turinys, dalyvių sudėtis.

Šį kartą šventė sujungė visas penkias miesto ikimokyklines įstaigas. Svetingi šeimininkai šiltai priėmė mažus svečius gražiai papuoštoje salėje ir šventė prasidėjo. Linksmą dainelę „Tinginys“ padainavo vaikai iš lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“, rimtesnę dainą „Bičiulių himnas“ – ugdytiniai iš lopšelio-darželio „Auksinis raktelis“, švelnią dainelę apie mamą – mažyliai iš lopšelio-darželio „Auksinis gaidelis“.

Vaikai taip pat parodė, kaip gražiai jie moka šokti. Neliko abejingų žiūrovų išvydus mažų virėjų šokį iš vaikų lopšelio-darželio „Kūlverstukas“ pagal dainelę „Virė, virė košę“. Linksmą muzikinę kompoziciją „Labas, seneli Prokopai“ atliko priešmokyklinukai iš vaikų lopšelio-darželio „Gintarėlis“. To paties darželio draugai priešmokyklinukai organizavo tikrą orkestrą atlikdami „Gėlių valsą“, o mergaitės labai išraiškingai šoko pagal šią klasikinę muziką.

Šventės metu skambėjo gražūs eilėraščiai apie draugystę, vaikai spėliojo mįsles, žaidė lietuvių ir rusų liaudės žaidimus. Manome, kad visi atrado daug naujų draugų.

Šventės pabaigoje visiems dalyviams įteikėme skanias dovanėles ir diplomus. Visi išsiskirstė su palinkėjimais ir atsisveikino iki kitų metų.

Informacija: mokytojų Jelenos Zotovos ir Jelenos Virčinskienės


Komentarai

Vardas
El. paštas
Komentaras
Apsaugos kodas

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.

{{msg}}

{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy-MM-dd'}}
{{comment.comment}}

Aktualios rubrikos

Visagino savivaldybė. Visos teisės saugomos © 2018 Sprendimas: UAB "Fresh Media"